Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
- 900 g bloemige aardappelen, in stukken (5 cm)
- 285 g runderbouillon
- 4 eieren, op hun geheel, gespoeld (optioneel)
- 1 tl honing
- 4 el graanmosterd
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 stengels selder, gebeiteld
- 1 gepekelde augurk, in kleine blokjes
- 10 - 15 takjes verse bieslook, gehakt, en iets meer als afwerking
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- paprikapoeder, om te garneren, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Gestoomde spinaziecake
35 min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Gozleme
1h 40min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min