Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge ovenschotel
1h 30min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 min