Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpengratin
50min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Mediterrane kippenpastei
50min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Varkenshaasje in papillot
1h
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min