Compatibele versies
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Broodkruimels
5 Min
Japanse kip curry
55min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Yoghurt met kokosmelk
15hod.
Pasta met prei en ajvar
30 Min