Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Loempia’s
55min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Thaise burgers
30 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Boterkoekjes
50 Min