Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (optioneel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Noedelsoep
35 min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Bananen powerballs
15min
Aardappelsoep met curry
35 min
Drijvende eilandjes
40min
Gehaktbrood
1h 20min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Citroenslush
10min