Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uiensoep
1h
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Romige tomatensoep
25 Min
Marshmallows
2h 30min
Horror punch
20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Koffielikeur
40 Min
Erwten met ham
25 Min