Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (optioneel)
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Citroenslush
10 min
Uiensoep
1h
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kip met romige groenten saus
50 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Rijstsalade
1h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min