Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van ham
10 Min
Vislasagne met courgette
1h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip in perziksaus
40min
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 min