Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 vellen gedroogde lasagne pasta
- 25 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 150 g ricotta
- 1 ei
- 100 g tomaten passata
- 100 g mozzarella, ruw gehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.48 g
- Koolhydraten
- 3.39 g
- Vetten
- 2.94 g
- Vezels
- 0.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35 Min
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Profiteroles
2 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Basis karamel
25 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Mojito
10 Min
Vanilleroomijs
12 Std.