Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het koekje
- 5 eieren, wit en geel gescheiden
- 125 g suiker
- 1 snuifje zout
- 125 g bloem
De siroop
- 100 g water
- 150 g suiker
Lichte porto-room
- 3 gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water
- 100 g suiker
- 50 g maïzena (zetmeel)
- 3 eieren
- 500 g melk
- 2 el porto
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G., zeer koud
- 150 g mascarpone, zeer koud
Opbouw
- 250 g perziken, in blokjes (1-2 cm)
- 250 g abrikozen, in dunne reepjes
Meringue
- 300 g suiker
- 4 eiwitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2985.1 kJ / 711.9 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue spoken
12h 25min
Frangipane met peer
1h 30min
Glazuur
5 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Brioche
5h
Pisco sour
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Worteltaart
2h