Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g gruyèrekaas, in stukken gesneden
- 500 g uien, in helften gesneden
- 30 g olijfolie
- 20 g boter, ongezouten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 2 tl meel (10 g)
- 200 g droge witte wijn
- 800 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), kip of rundvlees
- 12 sneetjes stokbrood, enigszins oudbakken, of ander knapperig brood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige champignonsoep
20 Min
Griekse varkensstoofpot
45min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Romige tomatensoep
25min
Noedelsoep
35 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Gevulde veggieslakken
45min
Romige erwtensoep
40 Min
Peren in rode wijn
3h 20 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Aardappel-preisoep
40 Min