Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 teentje knoflook (optioneel)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 700 g paprika's, schoongemaakt en in stukken (5 cm) (gele, rode en groene)
- 2 tl zout
- 30 g suiker
- 40 g balsamicoazijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Gevulde groenten
1h 20 min
Zalm met venkel
40 分钟
Vislasagne met courgette
1h
Slasapje
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Champignons of zwammen met look
20 min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30 min
Garnituur van courgette
30 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 分钟