Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en venkel risotto
25 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Paella met kidneybonen
55min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Ratatouille
40 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Fideuá van groenten
40 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Spinazierisotto met asperges
40 min