Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
of 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appel en citroen krans
50min
Aromatische kipcurry
1h
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Cholent
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50min
XXL - Pompoensoep
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min