Compatibele versies
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 godz.
Tunesische Chorba
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cholent
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.