Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui in stukken
- 3 knoflookteentjes, gepeld en gehalveerd
- 30 g olie
- 200 g nieuwe aardappelen
- 125 g gedroogde bonen, 12 uur geweekt en uitgelekt
- 50 g parelgerst
- 1 laurierblad, gedroogd
- 400 g rundvlees in stukken
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ¾ g gemalen zwarte peper of naar smaak
-
800
g runderbouillon
of 800 g water en 1 blokje runderbouillonconcentraat
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Eiwitten
- 130 g
- Koolhydraten
- 172 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 5072 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Turkse moussaka
1h 10min
Goulash van linzen en champignons
45min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min