Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
of 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
of 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1130 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min