Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
of 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 645.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Mochi's met sesamvulling
50min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Chocolade broodpudding
1h 25min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Champignons of zwammen met look
20min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Gele smoothie bowl
2h 20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min