Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in stukken
- 70 g wortel, in stukken
- 140 g courgette, in stukken
- 400 g water
- 1 ½ tl zout
- 50 g quinoa
- 80 g tomaat, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 snuifje witte peper, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 709 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bessenschuim
10min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Groentensaus voor pasta
40min
Gevulde groenten
1h 20min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min