Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5sa 15 dk
Erwten met ham
25 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Spinazierisotto met asperges
40min