Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (optioneel)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Aspergesoep met citroen
55min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kleine aspergeflans
55min
Balletjes met aubergines
1h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h