Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Dille en feta flatbread
1h 20min
Zoete of hartige pannenkoeken
Geen beoordelingen
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h