Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g verse spinaziebladeren, roughly chopped as needed
- 100 g gedroogde kikkererwten
- 800 g water
- 1 tl zout
- 200 g uien, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 250 g wortelen, cut in pieces (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 100 g rapen, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Lamscurry
1h
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15 min
Thaise rode curry
1h
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h