Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 10 porties
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef laab
1h 5min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Thaise rode curry
1 Std.
Avocadomayonaise
15 Min