Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
of 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
of 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Voeding
- per 3 stuks
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Snel vruchtenijs
10 min
Tunesische Chorba
45min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Indiase groentencurry
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min