Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tl korianderzaad
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl kardemomzaad
- ½ tl mosterdzaad
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 verse rode chillipeper, klein, zaden verwijderd, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 tl gemalen kurkuma
- 400 g kokosmelk
- 100 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 2 tl zout
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 150 g bloemkool, in roosjes
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 100 g diepvriesdoperwten
- 2 takjes verse koriander, alleen de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Goulash van linzen en champignons
45 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Aardappelsoep met curry
35 min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Borscht
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2h 20min
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Stoofgerecht met tofu
30 min