Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
of 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
of 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Muffins met chocoladechips
1h
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Viscurry
35min