Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Dadel curry dip
5min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Rabarberijs
36u. 25min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Lemon curd
20min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min