Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse peterselie, afgeplukt
- 2 uien, gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen, in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 20 g boter, zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten, in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof, langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 842 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Koninginnenhapje
55 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Spaanse risotto
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Azteca taart
1h
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35min