Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1857 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55 min
Bloemkool korma
2h 20min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Pompoen vingers
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.