Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
of 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentenbouillonpasta
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
200 g ui fruiten
20 Min