Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1122 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Japanse kip curry
55 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Asperge ovenschotel
1j 30 mnt