Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien mille-feuille
5h
Sous-vide teriyaki zalm
1 godz. 20 min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Venkelsapje
10min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen