Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Knolselder parmigiana
Brak ocen
Italiaanse brunch
1h 30min
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Brak ocen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min