Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Broodkruimels
5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gehaktbrood
1h 20min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Brood van gierstmeel
2h 35min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Balletjes in Spaanse saus
55 min