Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Kipnuggets
40min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min