Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g courgettes, in schijfjes (0,5 cm)
- 100 g lente-uitjes, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 300 g paprikamengeling (bv. geel en groen), in stukken (1-2 cm)
- 1200 g water
- 1 snuifje fijn zout
- 320 g pastaschelpjes of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- 150 g mozzarella bolletjes
- 100 g kerstomaten, doormidden gesneden
- extra vergine olijfolie, om te besprenkelen
- 5 - 6 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2290 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min
Huzarensalade
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15 min
Garnituur van courgette
30 min
Bloemkool met kaas
55 Min
Preiquiche
1h 45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min