Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (optioneel)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins met chocoladechips
1h
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kip in perziksaus
40min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Rijstsalade
1h
Kip met warme aardappelsalade
55min
Viscurry
35 min
Pastasalade met groenten
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min