Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (optioneel)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Parmezaan op plantaardige basis
Keine Bewertungen
Vegetarisch medaillon
Keine Bewertungen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Chocoladevulkaan
15 Min