Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g sjalotten
of 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optioneel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nessuna valutazione
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Worteltaart
2 Std.
Zalmburgers
25 Min
Mout milkshake
10min