Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Viscurry
35min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Koolsla
10min