Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1h 20min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min