Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1h 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Viscurry
35 Min