Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roergebakken champignons
55 min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Mosselen met frietjes
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Tonijnkroketten
1h 30min
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas
55 min