Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De dag ervoor
- 80 g comté kaas, in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof, Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes, geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat, aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1695 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Koninginnenhapje
55 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Kip tikka masala
1h 10min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Geraspte wortelsalade
10 Min
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1h
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen