Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wortelen, heel, geschild, 1-3 afhankelijk van de grootte
- 25 g sjalotten, doormidden gesneden
- 5 g verse peterselie
- 40 g zonnebloemolie
- 25 g azijn
- 20 g citroensap
- 10 g mosterd
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 317 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Bolognesesaus
1h 15min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Minuut koolsla
10min
Gevulde vis
1h 50min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10 min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min