Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Voeding
- per 2 stuks
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Duitse brunch
1h 15min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Drie soorten melk cake
Pas d’évaluation
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min