Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kip in rode pepersaus
- 6 - 8 kippenboutjes, met vel
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen peper
- 180 g rode paprika, zaadjes verwijderd
- 1 teentje knoflook
- 300 g tomaten, gehalveerd
- 30 g olijfolie
Courgette en feta couscous
- 200 g couscous, medium
- 15 g verse bladpeterselie
- 30 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 150 g courgette
- 200 g water
-
1
volle el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 100 g feta kaas
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Viscurry
35min
Huzarensalade
25 Min