Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde coquilles
25min
Waterzooi van kip
1h
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Zalm met venkel
40min